Vi er ett sammensatt og komplett team

Fugelsnes Bygg består av ti ansatte med bred erfaring innen tømrerfaget.

Jarle.jpg

Daglig leder / Tømrer:

Jarle Fugelsnes

Jarle begynte som tømrer i år 2000. Han gikk i lære og tok fagbrev hos byggmester Bernt Hustad. Var fra 2003-2007 bosatt i Oslo der han drev spesielt med antikvarisk restaurering. Hos Byggmester Bernt Hustad hadde han ansvaret for de største prosjektene.

Eirik.jpg

Tømrer:

Eirik Åkvik

Eirik har 12 års erfaring som tømrer. Han gikk i lære og tok fagbrev hos Bygg­mester Bernt Hustad. Der hadde han sitt virke frem til han ble med i Fugelsnes bygg.

Isak.jpg

Tømrer:

Isak Ikelich

Isak har 18 års erfaring som tømrer, hvorav 16 år for Byggmester Bernt Hustad før han begynte i Fugelsnes Bygg.

Jørgen-Åkvik-v4.jpg

Tømrer:

Jørgen Åkvik

Jørgen har 7 års erfaring som tømrer. Han gikk i lære og tok svennebrev hos Bygg­mester Bernt Hustad. Der hadde han sitt virke frem til han ble med i Fugelsnes bygg.

Tor-Inge.jpg

Tømrer:

Tor Inge Bratteteig

Tor Inge er en moldegutt med ti års erfaring som tømrer med fagbrev. Han tok fagbrev i Christie Ophsal, og har jobbet som faglært tømrer i åtte år i Betonmast i Trondheim (tidligere Team Bygg).

Edis.jpg

Tømrer:

Edis Ikeljic

Edis tok fagbrev hos Byggmester Bernt Hustad i 2008. Etter et lengre opphold i militære så takket han ja til å bli med oss i Fugelsnes Bygg AS sommeren 2013.

image003.jpg

Tømrerlærling:

Carl Henrik Slettedal

Carl Henrik begynte som lærling hos Fugelsnes Bygg AS i 2015. Carl Henrik kommer fra en håndverker familie og har tross for sin unge alder allerede stor forståelse og talent for tømrerfaget.

image002.jpg

Magnus Varslot

Magnus er utdannet siv.ing fra NTNU i Trondheim, samtidig som å fungere som ingeniør tar han fagbrev som Tømrer i Fugelsnes Bygg. Magnus har erfaring fra Rolls-Royce og Aker innen design og beregning samt prosjektledelse.