Vi er ett sammensatt og komplett team

Fugelsnes Bygg består av ti ansatte med bred erfaring innen tømrerfaget.

Jarle.jpg

Daglig leder / Tømrer:

Jarle Fugelsnes

Jarle jobber som daglig leder og prosjektleder i Fugelsnes Bygg.

Eirik.jpg

Tømrer:

Eirik Åkvik

Eirik jobber som tømrer bas i Fugelsnes Bygg og har bred erfaring fra store og små prosjekter. Eirik begynte som tømrer i år 2001, han har jobbet i Fugelsnes Bygg siden 2012 og er utdannet tømrer med fagbrev.

Isak.jpg

Tømrer:

Isak Ikeljic

Isak jobber som tømrer i Fugelsnes Bygg og har bred erfaring fra store og små prosjekter. Isak begynte som tømrer i år 1996, og har jobbet i Fugelsnes Bygg siden 2012.

Jørgen-Åkvik-v4.jpg

Tømrer:

Jørgen Åkvik

Jørgen jobber som tømrer i Fugelsnes Bygg og har bred erfaring fra store og små prosjekter. Jørgen begynte som tømrer i år 2007, han har jobbet i Fugelsnes Bygg siden 2012 og er utdannet tømrer med fagbrev.

Tor-Inge.jpg

Tømrer:

Tor Inge Bratteteig

Tor Inge jobber som tømrer i Fugelsnes Bygg og har bred erfaring fra store og små prosjekter. Tor Inge begynte som tømrer i 2002, han har jobbet i Fugelsnes Bygg siden 2014 og er utdannet tømrer med fagbrev.

Edis.jpg

Tømrer:

Edis Ikeljic

Edis jobber som tømrer i Fugelsnes Bygg og har bred erfaring fra store og små prosjekter. Edis begynte som tømrer i år 2005, han har jobbet i Fugelsnes Bygg siden 2013 og er utdannet tømrer med fagbrev.

image003.jpg

Tømrer:

Carl Henrik Slettedal

Carl Henrik jobber som tømrer i Fugelsnes Bygg og har erfaring fra store og små prosjekter. Carl Henrik begynte som tømrer i år 2016, han har jobbet i Fugelsnes Bygg siden 2016 og er utdannet tømrer med fagbrev.

knut_arne_MG_7359_v5.jpg

Tømrer/forskalingssnekker:

Knut Arne Aaram

Knut Arne jobber som tømrer/forskalingssnekker og har bred erfaring fra store og små prosjekter. Knut Arne begynte som tømrer/forskalingssnekker i år 2000, han har jobbet i Fugelsnes Bygg siden 2018 og er utdannet forskalingssnekker med fagbrev.

william_MG_7364_v5.jpg

Tømrerlærling:

William Øverland

William jobber som tømrer lærling i Fugelsnes Bygg. William begynte som tømrer lærling hos Fugelsnes Bygg i 2017 og skal gå opp til fagbrev sommer 2019.

dummybilde.jpg

Tømrer/hjelperabeide:

Anel Hodzic

Anel jobber som tømrer/hjelperabeider i Fugelsnes Bygg og har bred erfaring fra mange typer prosjekt. Anel begynte som tømrer/hjelpearbeider 2015 og han har jobbet i Fugelsnes Bygg siden 2016.